De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Babybjorn buikdrager comfort carrier grijs  babyhuyswebshop

Babybjorn buikdrager comfort carrier grijs

BabyBjorn Buikdrager Comfort Carrier

Voor langere avonturen met grotere kinderen
De laatste draagzak, BabyBjorn Comfort Carrier, is ontworpen voor wie zijn kind wil dragen tot een leeftijd van twee jaar. De draagzak heeft een afstelbare taillegordel die maakt dat het grootste gewicht wordt opgenomen door de heupen en u kunt een groter en ouder kind langere tijd dragen. Net als al de BabyBjorn draagzakken is hij ontwikkeld in samenwerking met medische deskundigen.

Maximaal draagcomfort

U krijgt een optimale ontlasting en gewichtsverdeling dankzij de afstelbare taillegordel en de schouderbanden. Het grootste gewicht wordt opgenomen door de heupen en u kunt uw kind langer dragen zonder moe te worden in de rug.

Voor kinderen tot 2 jaar
U kunt de draagzak gebruiken vanaf dat uw kind 6 kg weegt (ca. 3 maanden) tot hij of zij circa twee jaar is of max. 14 kg weegt (ca. 2 jaar).

Flexibele beenposities
Voor extra comfort kan de beenpositie van uw kind worden gevarieerd tussen normaal en breed. Net als bij al de BabyBjorn draagzakken kunt u bovendien kiezen of u uw kind naar u toe of van u af wilt dragen.

Wat medische deskundigen zeggen over BabyBjorn draagzakken
BabyBjörns samenwerking met artsen omvat momenteel een netwerk van toonaangevende kinderartsen uit Zweden, Duitsland en de VS. Lees wat enkelen van hen zeggen over de BabyBjorn draagzakken:

Dokter Avroy Fanaroff (VS)
“De draagzakken van BABYBJÖRN houden het kind in een comfortabele positie en bieden tegelijkertijd veilige ondersteuning voor de ruggengraat en heupen van het kind…”

Professor Ragnar Olegård (Zweden)
“BABYBJÖRN Draagzakken zijn praktisch en ergonomisch ondersteunend en voldoen daarnaast aan de behoefte van je baby aan lichaamscontact, veiligheid en stimulering…”

Dokter Amanda Weiss Kelly en dokter Allison Gilmore (VS)

“BABYBJÖRN Draagzakken zijn ontwikkeld om de band tussen ouder en kind te versterken en kunnen direct vanaf de geboorte gebruikt worden…”

Professor Klaus Parsch, M.D. (Duitsland)

“BABYBJÖRN Draagzakken bieden een ideale positie van de benen voor pasgeborenen en kleine kinderen…”

Stefanie Gernhard, verloskundige (Duitsland)
“Door mijn praktische ervaring als verloskundige kan ik zonder twijfel zeggen dat de meeste moeders de BABYBJÖRN Draagzakken heel makkelijk in gebruik vinden...”

Specificaties

Leeftijd
Vanaf 6 kg tot 14 kg (ca. 3 maanden tot ca. 2 jaar). NB! Max. gewicht 12 kg in naar voren gedraaide positie.

Materiaal
Het hoofdmateriaal bestaat uit 100 % ecologisch geteeld katoen. Het overige materiaal is 100% polyester.

De stoffen het dichtst bij het kind zijn getest en goedgekeurd conform Öko-Tex Standaard 100, klasse 1 voor babyproducten. Ze zijn gegarandeerd ongevaarlijk voor de gevoelige huid van het kind en kunnen geen allergieën veroorzaken.

Dit product maakt deel uit van het ecologische assortiment van BabyBjörn en voldoet aan de eisen voor GOTS (Global Organic Textile Standard / Globale Organische Textiel Standaard), de internationaal meest bekende standaard voor ecologische textielproductie. De GOTS-markering houdt in dat de stoffen voldoen aan bepaalde milieueisen die worden gesteld aan het productieproces. De eisen regelen het gebruik van chemicaliën van teelt, oogst, productie, processen, vervaardiging en markering.

Onderhoudsadvies
In de machine wassen op 40 °C. Apart wassen met een mild wasmiddel, zonder bleekmiddel.

Beenposities
Draag uw kind naar binnen gedraaid met normale beenpositie (1), naar binnen gedraaid met brede beenpositie (2) of naar buiten gedraaid met normale beenpositie (3) en omlaag geklapte hoofdsteun. Voor de draagposities zie foto afbeeldingen. De cijfers staan op de afbeelding weergegeven.

Sku: Valco

Bezorgtijd: 10-12 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 150.00

Bekijken in de winkel »


Babybjorn buikdrager comfort carrier grijs koop je o.a bijPrijzen

Het complete overzicht van babywinkels en baby zaken!

Welkom bij babywinkel24! Wij tonen een zo'n compleet mogelijk overzicht van alles wat er op dit moment te koop is bij de betere babywinkels. Zo kunt u hier eenvoudig babykleding, alles voor de kinderkamer, baby voeding, baby schoenen, speelgoed en kinderwagens zoeken en vergelijken!