De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Joolz day turtle green earth edit onderstel+stoel 2013  babyhuyswebshop

Joolz day turtle green earth edit onderstel+stoel 2013

Een ode aan de schoonheid van onze aarde! Deze schildpadgroene milieuvriendelijke wagen is zo praktisch dat je hem in een handomdraai inklapt en rechtop zet!

Joolz Day Earth Edition Turtle Green

De toon is gezet. De Joolz Day Earth Edition heeft zich gemanifesteerd als één van de meest populaire kinderwagens van het moment. En met reden. De Joolz Day is ongeëvenaard in design en techniek. Deze sterkte combinatie is ontstaat uit het milieuvriendelijke ideaal van Joolz. Positive Design. Dit, is uw kinderwagen.

Joolz introduceert voor haar Joolz Day kinderwagen een nieuwe editie die de natuurlijke schoonheid van de aarde uitstraalt. De stijlvolle Joolz Day Earth edition vertaalt de puurheid van de natuur in deze fantastische kinderwagen. De Earth edition voor de Joolz Day heeft een stoere en stijlvolle bruin leatherette duwbeugel en veiligheidsbeugel. Voor deze editie zijn ook bijpassende verzorgingstassen en slaapzakken ontworpen.

Joolz Day
Het menselijk lichaam is puur natuur. Dat is waarom de Joolz Day Earth edition is ontworpen rond het menselijk lichaam, dat van de ouder en van het kind. Dit is vertaald in ieder aspect van de kinderwagen. Zoals de hoge wieg en stoelpositie waarmee je je rug ontlast als je je kind in of uit de wagen wilt halen. Daarnaast kun je de wagen zo aan tafel schuiven in een restaurant. De veiligheidsbeugel kan van twee kanten met een hand worden geopend, waardoor je je lichaam niet in ongemakkelijke bochten moet wringen als je je kind weer in de wagen wilt plaatsen. De verstelbare duwbeugel is niet alleen in hoogte verstelbaar, maar biedt dankzij de ergonomische ontworpen hoek ook echt meer ruimte achter de wagen voor lange benen. En, ook niet onbelangrijk, de Joolz Day Earth edition kun je eenvoudig inklappen inclusief de stoel en rechtop wegzetten.
Maak kennis met de Joolz Day Earth Edition! Het omkeerbare stoeltje op tafelhoogte zorgt voor intieme interacties met uw baby en biedt de mogelijkheid om samen de wereld te ontdekken.

De kinderwagen wordt compleet geleverd, inclusief:
onderstel
stoeltje
wieg
bijpassende verzorgingstas
boodschappenmand
regenhoes
bekerhouder

Sku: Valco

Bezorgtijd: 10-12 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 714.00

Bekijken in de winkel »


Joolz day turtle green earth edit onderstel+stoel 2013 koop je o.a bijPrijzen

Het complete overzicht van babywinkels en baby zaken!

Welkom bij babywinkel24! Wij tonen een zo'n compleet mogelijk overzicht van alles wat er op dit moment te koop is bij de betere babywinkels. Zo kunt u hier eenvoudig babykleding, alles voor de kinderkamer, baby voeding, baby schoenen, speelgoed en kinderwagens zoeken en vergelijken!