De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Omvormbaar bed 60x120/90x200 manhatten high gloss  babyhuyswebshop

Omvormbaar bed 60x120/90x200 manhatten high gloss

De Manhatten serie is opvallend anders dan de andere kamers van Bopita. De meubels springen in het oog door de glossy lak in hoogglans wit. Extra detail zijn de subtiele verticale en horizontale lijnen op de kastdeuren en het hoofd- en voeteneind van het bed. De garderobekast van Manhatten biedt ruime opbergmogelijkheden. Zo'n kast past niet alleen prima in uw kinderkamer, maar kan later wellicht ook uitstekend zijn dienst bewijzen als neutrale garderobekast. De commode heeft drie lades voorzien van ladegeleiders.

Ook prettig om te weten is dat het cotbed van 70 x 140 cm met zijspijlen gemakkelijk om te bouwen is tot juniorbed met zijplanken. Als het kind zelf uit bed mag komen, kan het bed zo eenvoudig aangepast worden. Naast dit ombouwbare cotbed bieden wij ook een bed dat om te bouwen is van 60 x 120 cm naar een tienerbed van 90 x 200 cm. U kunt dus lang plezier hebben van uw eventuele aanschaf van de Manhatten kamer.

Sku: Valco

Bezorgtijd: 10-12 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 439.00

Bekijken in de winkel »


Omvormbaar bed 60x120/90x200 manhatten high gloss koop je o.a bijPrijzen

Het complete overzicht van babywinkels en baby zaken!

Welkom bij babywinkel24! Wij tonen een zo'n compleet mogelijk overzicht van alles wat er op dit moment te koop is bij de betere babywinkels. Zo kunt u hier eenvoudig babykleding, alles voor de kinderkamer, baby voeding, baby schoenen, speelgoed en kinderwagens zoeken en vergelijken!