De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Stokke® xplory® v3 voetenzak blauw  babyhuyswebshop

Stokke® xplory® v3 voetenzak blauw

De Stokke® Xplory® Voetenzak biedt warmte en veiligheid voor het onderlichaam, beentjes en voetjes van je kind. De Voetenzak, die binnenin bekleed is met zachte polyester voering, is ontworpen om je kindje warm en comfortabel te houden tijdens jullie gezamenlijke uitstapjes.

De Stokke® Xplory® Voetenzak biedt jou en je kind talrijke eigenschappen, functies en voordelen.

Lange ritsen

Vergemakkelijkt het openen van de Voetenzak en je kindje er in te stoppen of uit te nemen. Houdt je kindje warm bij onverwachte windstoten, en laat frisse lucht circuleren bij termperatuurstijgingen.

Veiligheidsopeningen
Stelt je in staat de Voetenzak veilig aan de Stokke® Xplory® Zitting te bevestigen. Biedt aanvullende veiligheid voor je kindje in de Stokke® Xplory® wandelwagen.

Eenvoudig schoon te maken
Volledig in de machine wasbaar bij 40° Celsius/ 104° Fahrenheit. De Stokke® Xplory® Voetenzak is eenvoudig schoon te maken.

Individuele kleuren
De Stokke® Xplory® Voetenzak is beschikbaar in zes verschillende kleuren. Stelt je in staat om de Voetenzak te kiezen, die het best past of contrast biedt bij je Stokke® Xplory® wandelwagen.

Sku: Valco

Bezorgtijd: 10-12 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 109.00

Bekijken in de winkel »


Stokke® xplory® v3 voetenzak blauw koop je o.a bijPrijzen

Het complete overzicht van babywinkels en baby zaken!

Welkom bij babywinkel24! Wij tonen een zo'n compleet mogelijk overzicht van alles wat er op dit moment te koop is bij de betere babywinkels. Zo kunt u hier eenvoudig babykleding, alles voor de kinderkamer, baby voeding, baby schoenen, speelgoed en kinderwagens zoeken en vergelijken!